YuCo medical

Scholing bij YuCo Medical? Jazeker, volop keus!

Wist je dat YuCo Medical je een breed aanbod biedt om je kennis mee bij te spijkeren? Zowel bijscholing als nascholing is mogelijk. We hebben een samenwerking met het ExpertCollege.

Heb jij onze digitale enquête al ingevuld? We begrepen dankzij de enquête dat niet iedereen op de hoogte is van de mogelijkheden op scholing via YuCo Medical.

Je kunt namelijk allerlei zogenoemde e-learnings volgen bij het ExpertCollege. YuCo Medical kiest niet zomaar voor die partij. Het team van ExpertCollege bestaat uit artsen en verpleegkundigen die hun klinische werkzaamheden en ervaring combineren met onderwijsontwikkeling. Het aanbod is groot: je kunt van basis tot specialistische kennis opdoen en bijspijkeren. Het biedt voor iedereen, op ieder niveau, een brede keus.

Wij vinden het belangrijk dat YuCo Medical de beste zorgprofessionals levert aan opdrachtgevers en stimuleren daarom iedereen om zijn of haar kennis up to date te houden. Je kunt via jouw persoonlijke account de certificaten behalen die nodig zijn om je werk bekwaam en bevoegd uit te voeren. Voor onze zzp’ers hebben wij een aantrekkelijk aanbod.

Oh, en heb jij onze enquête nou nog niet ingevuld? Doe dat dan snel! Zo kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren. Invullen: hier!

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via:

mail: info@yucomedical.nl
telefoon: 076 – 88 71 313
of via ons contactformulier

Wil je op de hoogte gehouden worden?

meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

    YuCo Medical … een bewuste keuze

    YuCo Medical is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft het SNA Keurmerk!

     

    sna