YuCo medical

YuCo Medical groeit, maar wat betekent dat voor jou?

Een groter kantoor, van twee naar vier mensen in dat kantoor en een groeiend netwerk van zorgprofessionals en opdrachtgevers. YuCo Medical groeit. Dat is niet per se een doel, maar wel een middel om ons doel te bereiken: medisch personeel de mogelijkheid bieden om op leuke, afwisselende plekken te werken en de vraag van zorginstellingen invullen.

Krap, krapper, krapst: de arbeidsmarkt is in de afgelopen jaren steeds nauwer in zijn jasje gaan zitten. Dat is in de zorg niet anders. De vraag van opdrachtgevers neemt ook bij ons enorm toe. Ziekenhuizen en klinieken kunnen de gaten in hun roosters bijna niet meer vullen. Wij willen een vijver vormen vol goede zorgprofessionals, op wie zij altijd kunnen rekenen. Daarvoor is het belangrijk om ons netwerk uit te bereiden.

IC-buddy
Een voorbeeld hiervan zijn de intensive cares. De vraag vanuit deze specialistische zorg naar professionals groeit en groeit, mede door de coronacrisis. Tegelijkertijd waren er algemeen verpleegkundigen die als buddy op de IC gingen werken en de smaak te pakken kregen. Zij wilden zich laten omscholen, wat natuurlijk ook kan zonder in dienst te zijn.

Wij willen ook onze zorgprofessionals een mooie keuze bieden in de plekken waar zij kunnen werken. Daarmee is de volgende oorzaak achter onze groei genoemd: we willen veel interessante en gevarieerde opdrachtgevers hebben. Zodat er ook echt wat te kiezen valt.

Groot, maar vooral persoonlijk
Maar hey, Yuri en Eelco: jullie staan toch voor een persoonlijke sfeer? Hoe behouden jullie die dan? Dat is een uitdaging. Een groei brengt meer werkzaamheden met zich mee. Daar hebben we over nagedacht, want contact onderhouden vinden wij het belangrijkste én leukste van ons werk. We hebben flink wat werkzaamheden kunnen automatiseren en ons team uitgebreid met Dimri en Simone, juist zodat de persoonlijke touch gewaarborgd blijft.

En nu het dieptepunt van de coronacrisis voorbij lijkt, kunnen we weer YuCo-borrels organiseren en fysieke afspraken met zorgprofessionals maken. Ook realiseren we weer volop mogelijkheden om je bij te scholen. Zoals eerder de BLS & PBLS-cursus in ons eigen kantoor en in juni de ALS-cursus, gegeven door IMC-TEC. Ook laten we onszelf zien op belangrijke momenten, denk aan Venticare Live in Den Bosch. Eindelijk konden we weer een stand inrichten, waar we een hoop professionals uit de acute zorg hebben ontmoet.

We houden de banden warm, door elkaar te blijven zien en ontmoeten. Hopelijk zien we ook jou snel weer!

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via:

mail: info@yucomedical.nl
telefoon: 076 – 88 71 313
of via ons contactformulier

Wil je op de hoogte gehouden worden?

meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

    YuCo Medical … een bewuste keuze

    YuCo Medical is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft het SNA Keurmerk!

     

    sna