‘Ik heb echt respect voor de zorg’

Simone Wildenburg is de nieuwste aanwinst van YuCo Medical. Als recruitment consultant zorgt zij sinds 1 september voor een goede match tussen opdrachtgever en zorgprofessional. Met een vrouwelijke touch als extra pre in het mannengezelschap.

Nee, een functie als recruiter zag de 51-jarige Bredase in eerste instantie eigenlijk niet meer zitten. Maar recruiter in de zorg, dat was toch wel een ander verhaal. “Ik heb in het verleden bij een bedrijf gewerkt dat als doelgroep de zorg had en dat voelde goed. De laatste jaren werkte ik in de sales, maar dat had ik wel gezien. Daarom besloot ik het gesprek aan te gaan met Yuri, Eelco en Dimri. Het klikte direct.”

Voor Simone is een goede werksfeer belangrijk. Ze werkt inmiddels twee maanden bij YuCo Medical. “Het voelt als een warm deken. We kunnen samen keihard werken, maar ook enorm lachen. De opdrachtgevers en zorgprofessionals waarmee we werken zijn echt leuk en draag ik een warm hart toe.”

Het beeld dat ze had van de zorg klopt nog steeds, merkt ze bij YuCo Medical. “Ook al is het druk, deze mensen proberen extra tijd te maken om nog wat persoonlijke aandacht te geven aan de patiënt. Daar heb ik echt respect voor.”

Simone is gemotiveerd om iedere zorgprofessional op de juiste plek neer te zetten. “Binnen het specialisme en in de zorginstelling die bij hem of haar past.” Volgens Simone onderscheidt YuCo Medical zich door de persoonlijke aandacht. “Wij hebben geen 9-tot-5-mentaliteit. En dat merken mensen: veel professionals komen via mond-tot-mondreclame bij ons.”

Ze ervaart dat ook de zorgprofessionals blij zijn met haar komst. “Ze vragen me weleens of ik het nog met al die mannen uithoud, met een knipoog. Ik heb al meermaals gehoord dat mensen de aanvulling van een vrouw fijn vinden. Ik houd het meer dan goed uit. Ik ga iedere ochtend met een lach op mijn gezicht aan het werk.”

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via:

mail: info@yucomedical.nl
telefoon: 076 – 88 71 313
of via ons contactformulier

Wil je op de hoogte gehouden worden?

meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

    YuCo Medical … een bewuste keuze

    YuCo medical is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft het SNA Keurmerk!

    sna