2.350 euro voor Stichting Hartekind!

Geld ophalen voor Stichting Hartekind is voor YuCo Medical meer dan het steunen van een goed doel. Het raakt ons direct en persoonlijk. Onze Yuri Rappange leeft met een aangeboren hartafwijking, die hij helaas heeft doorgegeven aan zijn lieve dochter Bo.

Om geld in te zamelen voor dit goede doel wilde YuCo Medical meedoen aan de Bredase Singelloop. Maar die ging dit jaar wederom niet door vanwege de coronarestricties. Daar lieten wij het niet bij zitten: wij organiseerden onze eigen loop. Binnen de regels, met als start- en eindpunt ons kantoor.

We flyerden, gingen langs bedrijven en benaderden vrienden en familie. Op die manier haalden wij €2.350 euro op voor Stichting Hartekind. Een bedrag om trots op te zijn. Waarmee wij ons steentje bijdragen aan broodnodig onderzoek naar hartproblemen, zodat de overlevingskansen van hartekinderen vergroten en hun kwaliteit van leven verbeterd wordt.

Dit opgehaalde bedrag maakt ons écht supertrots. We willen alle sponsoren en lopers bedanken. Het was een geweldige dag, die we niet snel meer zullen vergeten.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via:

mail: info@yucomedical.nl
telefoon: 076 – 88 71 313
of via ons contactformulier

Wil je op de hoogte gehouden worden?

meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

    YuCo Medical … een bewuste keuze

    YuCo medical is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft het SNA Keurmerk!

    sna