YuCo medical

Wat hebben we gedaan, doen we en gaan we nog doen?

Een overzicht van het laatste nieuws, leuke activiteiten en wetenswaardigheden van YuCo Medical. Vergeet vooral onderaan de agenda niet te checken!

1. ALS/BLS-cursus
We blijven onze zorgprofessionals ontwikkelen. De cursussen Basic Life Support (BLS) en Pediatric Basic Life Support (PBLS) zijn een voorbeeld van de scholing die wij aanbieden. Die gaven we in samenwerking met gespecialiseerde trainers van CoSY. Zij namen uitgebreid de tijd om de theorie door te nemen en vragen te beantwoorden. Onze cursisten gingen vervolgens aan de slag op reanimatiepoppen, waarna hun vaardigheden getoetst werden door de trainers. Met succes: alle deelnemers gingen met een certificaat naar huis.

2. Samenwerking ExpertCollege
Een vernieuwing in ons scholingsaanbod is de samenwerking met ExpertCollege. Zij bieden een ruim pakket voor de zorg. Samen kwamen wij tot een mooi aanbod voor onze professionals. Die kunnen met een persoonlijke account de certificaten behalen die zij nodig hebben om bekwaam en bevoegd te werken.

3. LVO-congres + NVAM-congres
Wij stonden afgelopen periode op het congres van de Landelijke Vereniging van Operatieassistenten (LVO) en die van de Nederlandse Vereniging van Anesthesie Medewerkers (NVAM). We spraken veel leuke mensen, organiseerden een quiz en lieten zien wat wij als YuCo Medical doen.

4. Recruitment consultant gezocht!
Hey werkzoekende! Wij zoeken een recruitment consultant. Gaat jouw hart sneller kloppen van de zorg? Ben jij de cupido die iedere dag weer een liefdevolle match vindt tussen zorgprofessional en opdrachtgever? Dan pas jij absoluut in ons team! YuCo Medical is hard op zoek naar een recruitment consultant met hart voor de zorg. De vacature vind je hier!

5. Vacatures voor OK-personeel
We zijn op zoek naar zorgprofessionals die zich thuis voelen tussen de muren van de operatiekamer. Anesthesiemedewerkers, sedationisten en operatieassistenten. Van Noord-Holland tot Limburg, van Zuid-Holland tot Brabant en van Gelderland tot aan Utrecht. Houd je van afwisseling en vrijheid in je werk? Klik dan zeker even HIER.

6. Agenda
Wat staat ons en jou te wachten in de komende periode? We houden onze agenda altijd up-to-date, met onder meer congressen, webinars en bijscholingsmogelijkheden. Check ‘m hier!

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via:

mail: info@yucomedical.nl
telefoon: 076 – 88 71 313
of via ons contactformulier

Wil je op de hoogte gehouden worden?

meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

    YuCo Medical … een bewuste keuze

    YuCo Medical is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft het SNA Keurmerk!

     

    sna