YuCo medical

Recruitment consultant YuCo Medical

Dienstverband:
Vast diensverband
Solliciteer nu
Startdatum:
In overleg
Salaris:
€ 2.350 – € 3.500
Aantal uur:
24-40 uur

Gaat jouw hart sneller kloppen van de zorg? Ben jij de cupido die iedere dag weer een liefdevolle match vindt tussen zorgprofessional en opdrachtgever? Dan pas jij absoluut in ons team! YuCo Medical is hard op zoek naar een recruitment consultant met hart voor de zorg.

Wat zegt jouw collega over ons?
Leuk hoor, wat wij beweren over onszelf. Maar laten we allereerst onze nieuwste collega eens aan de tand voelen over werken bij YuCo Medical. Simone Wildenburg kwam in 2021 bij ons als recruitment consultant. “YuCo Medical voelt voor mij als een warm bad. We kunnen samen keihard werken, maar ook enorm lachen. De opdrachtgevers en zorgprofessionals waarmee we werken zijn echt leuk en draag ik een warm hart toe.”

Wanneer past YuCo Medical niet bij jou?
Als je niet voor een werkgever wilt werken die de beste is in detachering van flexibel zorgpersoneel. Die werkt op de OK, SEH, IC, verpleegafdelingen en andere zorginstellingen door heel Nederland.

Een werkgever die een groot netwerk in de zorg heeft, korte lijntjes hanteert en snel en flexibel werkt. Waar ruimte is voor ieders ideeën: of je nu vijf jaar of vijf dagen voor ons werkt. Wij willen ons netwerk uitbreiden, qua zorginstellingen en zorgfuncties, en daarvoor is jouw inbreng broodnodig.

Als je niet van goede koffie en de combinatie tussen hard werken en (slechte) humor houdt. Als je het niet leuk vindt om in een frisse en ambitieuze organisatie in Breda te werken, die de afgelopen jaren flink is gegroeid en die ontwikkeling doortrekt. Maar tegelijkertijd de persoonlijke benadering altijd vooropstelt.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je komt op maandag binnen in ons kantoor en krijgt een kop koffie in je handen gedrukt door senior recruitment consultant Dimri. Eigenaren Yuri en Eelco groeten je met een brede lach. Je neemt plaats achter je bureau. Even je kop koffie opdrinken en dan is het tijd voor het overleg waarmee jullie de week aftrappen. Ook Simone schuift natuurlijk aan.

Vanaf daar kun je jouw week zelf indelen. In ons kleine team heeft iedereen een afwisselende rol. Je bindt nieuwe kandidaten, breidt ons netwerk aan opdrachtgevers uit, maar houdt ook de banden warm met onze huidige professionals en zorginstellingen.

Je zorgt ervoor dat onze werknemers kunnen doen waar ze goed in zijn: zorg verlenen. Je begeleidt ze persoonlijk, bent hun luisterend oor en hulplijn bij bijvoorbeeld vragen over contracten en scholingsmogelijkheden. Daarnaast onderhoud je contact met opdrachtgevers. Hoe bevalt de samenwerking? Zijn ze tevreden over de zorgprofessional van YuCo Medical?

Wie ben jij?
Hier gaan we geen ellenlang verhaal van maken. We leren elkaar wel beter kennen in een gesprek. Maar het zou fijn zijn als je weet waar je goede zorgprofessionals kunt vinden en ze aan ons kunt binden. Een paar kernwoorden die we prettig vinden in een collega: zelfstandig, ondernemend, commercieel gedreven, hbo-werk- en -denkniveau. Ervaring als recruiter, in een salesfunctie en/of de zorg? Dan heb je een streepje voor!

Wat bieden wij jou?
Deze vraag is veel belangrijker! Uitdaging, vrijheid om je werk zelfstandig in te richten, humor, een informele werksfeer en vier fantastische collega’s. Althans, dat vinden wij zelf.

Een baan van 24 tot 40 uur per week. Je salaris? Niet onbelangrijk: marktconform, tussen de 2.350 en 3.500 euro per maand, exclusief bonussen. Met laptop en telefoon. Bij een fulltime dienstverband 25 dagen per jaar om op een strand te gaan liggen, de Mount Everest te beklimmen of naar de woonboulevard te gaan. En niet te vergeten: wij willen dat ons personeel ook goed voor zichzelf zorgt. Dus krijg je korting bij sportcentrum BredaPT. Geen zorgen, de calorieën die je daar verliest, kun je weer inhalen tijdens de gezellige personeelsuitjes en borrels met ons netwerk.

Je bent nu natuurlijk enthousiast. Ga dat cv maar eens oppoetsen en mail ‘m samen met je motivatie voor 03 maart 2023 naar info@yucomedical.nl. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Oh, en voor we het vergeten: drink jij je koffie zwart? Tot snel op ons kantoor!

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via:

mail: info@yucomedical.nl
telefoon: 076 – 88 71 313
of via ons contactformulier

Wil je op de hoogte gehouden worden?

meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

    YuCo Medical … een bewuste keuze

    YuCo Medical is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft het SNA Keurmerk!

     

    sna