YuCo medical

Detachering zorg


“Detachering zorg: een overzicht”

Wat is detachering in de zorg?

Detachering in de zorg verwijst naar het proces waarbij zorgprofessionals, zoals verpleegkundigen, artsen, en therapeuten, tijdelijk worden ingehuurd door zorginstellingen of -organisaties om te werken op basis van een contract voor een bepaalde periode. Deze zorgprofessionals kunnen zelfstandigen zijn die hun diensten aanbieden via bemiddelingsbureaus of zorgdetacheringsbedrijven.

Voordelen van detachering in de zorg

 1. Flexibiliteit: Als zelfstandige zorgprofessional kun je je eigen schema beheren en kiezen welke opdrachten je aanneemt, waardoor je meer controle hebt over je werk-privébalans.
 2. Variatie: Detachering biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen in verschillende zorginstellingen, afdelingen en specialismen, wat kan leiden tot professionele groei en ontwikkeling.
 3. Financiële voordelen: Als zelfstandige heb je vaak de mogelijkheid om een hoger tarief te vragen dan wanneer je in loondienst zou werken. Bovendien kun je profiteren van belastingvoordelen voor zelfstandigen.
 4. Netwerkopbouw: Door te werken op verschillende locaties ontmoet je diverse professionals in de zorg, wat kan leiden tot waardevolle professionele connecties voor toekomstige samenwerkingen of opdrachten.

Veelgestelde vragen over detachering in de zorg

1. Is detachering geschikt voor mij als zorgprofessional? Detachering kan geschikt zijn voor zorgprofessionals die op zoek zijn naar flexibiliteit, variatie en financiële voordelen. Het is belangrijk om je af te vragen of je comfortabel bent met het werken op verschillende locaties en het beheren van je eigen administratie als zelfstandige.

2. Hoe vind ik detacheringmogelijkheden in de zorg? Zorgdetacheringsbedrijven zoals YuCo Medical bieden mogelijkheden voor detachering in de zorg. Ze kunnen zorgprofessionals matchen met passende opdrachten en zorgen voor de benodigde administratieve ondersteuning.

3. Wat zijn de vereisten voor detachering in de zorg? De vereisten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke opdracht en zorginstelling. Over het algemeen dien je te beschikken over relevante kwalificaties, ervaring en een geldige registratie als zorgprofessional.

YuCo Medical: jouw partner in zorgdetachering

Voor zorgprofessionals die op zoek zijn naar detacheringmogelijkheden in de zorg, biedt YuCo Medical een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en ondersteuning bij het vinden van geschikte opdrachten. Met hun expertise en toewijding aan de zorgsector kunnen ze jou helpen bij het realiseren van jouw professionele doelen als zelfstandige zorgverlener.

Detachering zorg

 • Is dit interessant voor u ?
 • Opdrachtgevers over ons
Is dit interessant voor u ?
 • flexibel inzetbaar personeel
 • betrouwbare en ervaren invalkrachten
 • snelle reactie op probleemsituaties
 • gemakkelijk invullen van tijdelijke vacatures
 • duidelijke communicatie
 • betrokkenheid
 • uitstekende prijs/kwaliteitverhoudingen

…dan moeten we echt eens met elkaar praten!

Opdrachtgevers over ons

“Wij werken zeer regelmatig samen met YuCo Medical. Het zijn professionele jongens waar je op kunt bouwen. Bovendien zijn zij altijd plezierig in de omgang. De samenwerking kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit. Daarom doen wij heel graag een beroep op hen.”

Drs. Mustafa Albayrak  (anesthesioloog AIC)

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via:

mail: info@yucomedical.nl
telefoon: 076 – 88 71 313
of via ons contactformulier

Sitemap

Wil je op de hoogte gehouden worden?

meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

  YuCo Medical … een bewuste keuze

  YuCo Medical is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft het SNA Keurmerk!

   

  sna