YuCo medical

Zelfstandigen


“Klopt jouw hart sneller bij zelfstandigheid, afwisseling en werken op een plek waar je kennis en ervaring echt nodig is?”

Als Zelfstandige ZorgProfessional ben je bij ons aan het goede adres.

YuCo Medical is gespecialiseerd in het adviseren van zelfstandigen in de zorg. Dat betekent dat je bij ons je “eigen baas” kunt zijn, met alle voordelen van dien. Je kiest zelf hoeveel, waar en wanneer je wil werken.
Je doet op die manier enorm veel ervaring op. Op diverse afdelingen en binnen diverse ziekenhuizen. En, je weet dat jij het verschil maakt op de plek waar je werkt. Zonder jou hadden ze daar een lastig probleem. Maar je weet ook dat je je iedere keer weer voor de volle 100% moet inzetten.

Voor zelfstandigen is het doorgaans tijdrovend om steeds nieuwe opdrachten te zoeken. Dit nemen wij voor je uit handen. Er is een eigen gespecialiseerde salesafdeling die continu werk voor je zoekt.

YuCo Medical neemt je administratieve werkzaamheden over en coacht je daar waar nodig. Denk hierbij aan facturering, belastingen, wet DBA,  verzekeringen en pensioen.

YuCo Medical heeft vaste samenwerkingspartners, dit geeft kostenvoordeel op verzekeringen,  pensioenen en accountant etc.

Binnen YuCo tref je gelijkgezinden. En dus heb je voordeel bij uitwisseling van kennis en tips op vakinhoudelijke en andere  onderwerpen die voor jouw werk van belang zijn.

In een samenwerking met YuCo Medical kun je zijn wie je wilt zijn: een vakspecialist.

Wat wij voor jou doen?

 • wij voorzien je steeds van nieuwe opdrachten
 • nemen de administratieve werkzaamheden van je over
 • adviseren je op het gebied van belastingen, verzekeringen, pensioenvoorzieningen
 • coachen je eventueel bij opdrachtgevers
Hoe ervaar jij je werk als zelfstandige, Paul?

“Met veel genoegen heb ik sinds oktober 2010 samengewerkt met Eelco Johannes en Yuri Rappange. Meest opvallend is toch wel dat beide heren de markt van binnen en van buiten kennen. Daarnaast is de fiscale wetgeving ze niet vreemd, en ook de meest actuele stand van zaken met betrekking tot het ondernemerschap niet.

Als zelfstandige heb ik dan ook altijd de begeleiding gekregen die mij in staat stelde op een ontspannen maar zakelijke manier invulling te geven aan het starten van een eigen onderneming. Zeker in het begin van deze soms spannende tijd is het fijn om altijd te kunnen terugvallen op mensen die je dagelijks, soms tot in de late uren, bijstaan met de juiste ‘know how’ om je verder te helpen.

Daar komt nog bij dat Eelco en Yuri prettig zijn in de omgang en op een gezellige en toch professionele wijze als anesthesiemedewerkers de juiste aanvulling vormen binnen een OK-team.

Deze twee professionals vormen een solide basis voor wat in mijn ogen de meest optimale vorm van facilitering binnen de gezondheidszorg zou moeten zijn. In deze tijden is er toch steeds meer behoefte aan levering van diensten op maat. Ik ben ervan overtuigd dat YuCo Medical voorop zal lopen in deze vernieuwde markt.” ( Paul Manders)

 • Collega’s onder elkaar
 • Vind je dit interessant ?
Collega’s onder elkaar

Ik ken Yuri en Eelco vanuit mijn werk als ZZP-er in diverse ziekenhuizen. Samenwerken was en is altijd zeer positief. Ik kan altijd bij hen terecht voor praktische hulp maar ook voor een sociaal praatje. Yuri en Eelco zijn zeer gedreven in het nastreven van kwaliteit voor de werkgevers en patiënt. Ook binnen diverse teams staan ze hun mannetje. Altijd bereid om samen ‘de klus te klaren’ zorgen ze daarbij meteen voor een vrolijke noot.

René Revet (anesthesiemedewerker)

Vind je dit interessant ?
 • afwisselende projecten
 • vrijheid en flexibiliteit
 • eigen baas zijn
 • wel de lusten, minder lasten
 • zorgelozer ondernemen
 • risicobeheersing
 • geen eigen acquisitie
 • zo zelfstandig werken als je zelf wilt
 • samen sterk staan op diverse terreinen

Laten we dan eens praten!

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via:

mail: info@yucomedical.nl
telefoon: 076 – 88 71 313
of via ons contactformulier

Sitemap

Wil je op de hoogte gehouden worden?

meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

  YuCo Medical … een bewuste keuze

  YuCo Medical is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft het SNA Keurmerk!

   

  sna