YuCo medical

Partners


“Samen sta je sterker, ook met diverse medische partners”

Het Flexhuiswww.hetflexhuis.nl

Onze samenwerkingspartner als broker voor de diverse verpleegkundige en paramedische PNIL (Personeel Niet In Loondienst) aanvragen vooral in de regio Rijnmond.

De Rotterdamse Zorgwww.derotterdamsezorg.nl

Zorgwerkwww.zorgwerk.nl

Onze samenwerkingspartner als broker voor de diverse verpleegkundige en paramedische PNIL (Personeel Niet In Loondienst) aanvragen in de Bergman Clinics groep.

ExpertCollegewww.expertcollege.com

In samenwerking met Expert College kunnen we bijna 400 E-learnings voor vele specialismen aanbieden. Je kunt hier gebruik van maken wanneer je bij ons in loondienst bent of tegen een aantrekkelijke vergoeding als zzp’er.

Van Loon assurantiënwww.van-loon.nl

In samenwerking met Van Loon kunnen we tegen aantrekkelijke collectiviteit kortingen diverse verzekeringsproducten aanbieden. Zoals een arbeidsongeschiktheidverzekering, een beroepsaansprakelijkheidverzekering en pensioenvoorzieningen voor zzp’ers. Uiteraard kun je ook terecht voor andere pakketten als werknemer en zzp’er, zoals woon-en autoverzekeringen, hypotheken en een financiële scan doordat deze producten allemaal onder 1 dak te vinden zijn. Kortingen kunnen flink oplopen, dus neem gerust eens een kijkje op de pagina welke speciaal voor YuCo Medical is gemaakt.

AIC Serviceswww.aicservices.nl

In samenwerking met AIC services leveren wij een volwaardig mobiel anesthesieteam, op elke locatie in Nederland en België die voor u wenselijk is.
Dit is inclusief alle nodige apparatuur, medische gasvoorziening, medicatie, disposables en personeel van hoge kwaliteit. Zo kunt u behandelingen onder anesthesie uitvoeren binnen uw eigen kliniek, wanneer het u uitkomt, zonder dat u ook maar enige investering hoeft te doen in anesthesievoorzieningen, apparatuur en/of personeel.

In de video hieronder een impressie van ons mobiele team

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via:

mail: info@yucomedical.nl
telefoon: 076 – 88 71 313
of via ons contactformulier

Sitemap

Wil je op de hoogte gehouden worden?

meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

    YuCo Medical … een bewuste keuze

    YuCo Medical is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft het SNA Keurmerk!

     

    sna