YuCo medical

Korte kennismaking


“We weten zelf hoe het werkt (en niet werkt), daarom begrijpen wij precies wat er nodig is.”

YuCo Medical is opgezet in 2013 door Eelco Johannes en Yuri Rappange, twee enthousiaste en ambitieuze zelfstandige zorgprofessionals. Beiden zijn gestart als (anesthesie) verpleegkundige en dus bekend met de praktijk.
De jarenlange ervaring die zij vervolgens opdeden als partner in een uitzend-detacheringsbureau – ook gespecialiseerd in het faciliteren van zelfstandige beroepsbeoefenaren – was de perfecte voorbereiding op hun volgende stap: YuCo Medical.


Eelco Johannes
In 1994 is zijn loopbaan in de zorg begonnen als leerling verpleegkundige in Breda. Daarna volgde de opleiding tot anesthesie verpleegkundige. Vanaf 2006 werkte Eelco als zelfstandige in veel verschillende ziekenhuizen, zowel perifeer als academisch. Zijn brede ervaring kwam uitstekend van pas bij het (zorg) detacheringsbureau waarvan hij in 2009 partner werd.

Toen Eelco zelfstandig ging werken binnen diverse zorginstellingen was dat nog betrekkelijk nieuw. Hij merkte aanvankelijk nog scepsis. Want zet zo’n tijdelijke kracht zich wel in voor een afdeling waar hij of zij geen langere binding mee heeft?
De praktijk wijst uit dat zelfstandige zorgprofessionals die flexibel werken zich juist heel erg bewust zijn van hun verantwoordelijkheid. En dat ze vaak een stapje extra doen. Ze zijn tenslotte zelfstandig. Het feit dat hij zich inzet voor zowel de zelfstandige beroepsbeoefenaren als de opdrachtgevers maakt het werken voor YuCo zo inspirerend.

johannes@yucomedical.nl
+31 6 51 38 55 17

Yuri Rappange
Ook Yuri is begonnen als leerling verpleegkundige in Breda. Daarna heeft hij in Tilburg de opleiding tot anesthesie verpleegkundige gevolgd en heeft vanaf 2008 zelfstandig in dit vakgebied gewerkt en daardoor een breed scala aan ziekenhuizen goed leren kennen. In 2009 werd ook Yuri partner bij hetzelfde detacheringsbureau als Eelco.

Tijdens zijn loopbaan binnen de diverse ziekenhuizen zag Yuri bijna overal direct stress ontstaan als er een medewerker uitviel. Niet alleen de werkdruk moest worden opgevangen, ook het inwerken van een nieuwe kracht kostte tijd. Allemaal energie die niet aan patienten besteed kon worden. Erg jammer en niet nodig. Want dat is waar YuCo zich nu in specialiseert: snel een ingewerkte kracht aanleveren. Zodat de stress op de werkvloer tot een minimum wordt beperkt. Om dat te doen én ook de verwachtingen te overstijgen blijft een uitdaging die hij met veel plezier aangaat.

rappange@yucomedical.nl
+31 6 43 21 21 40

Dimri Vogelaar
In 2017 heeft Dimri succesvol de opleiding Commerciële Economie: Sportmarketing & Management afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Sport is de rode draad door het leven van Dimri want hij voetbalt al van kleins af aan en voor deze opleiding heeft hij de opleiding aan het CIOS Sport en Bewegen gevolgd. Vanaf 2018 werkte Dimri als recruitment consultant bij een technisch uitzendbureau. Hier heeft hij personeel bemiddeld in de techniek, logistiek, bouw en schoonmaak. Sinds oktober 2020 is Dimri begonnen bij YuCo en erg enthousiast om meer ervaring op te doen in de zorgsector. “Ik ben gemotiveerd om de juiste match te maken tussen werkgever en kandidaat.”

Daarnaast is reizen een passie. Met zijn backpack verkende hij al vele landen over heel de wereld, maar ook in zijn werk is Dimri van nature nieuwsgierig. Onverwachte situaties waarin snel gehandeld moet worden, maken het werk als senior recruitment consultant voor Dimri uitdagend!

“Mijn doel is om een opdrachtgever volledig te ontzorgen, snel te schakelen en om een betrouwbare partner te zijn. Ik streef er naar om vacatures snel in te vullen met gemotiveerde en vakbekwame medewerkers.”

vogelaar@yucomedical.nl
+31 6 34 18 05 12

Simone Wildenburg
Simone is haar loopbaan in 1987 begonnen. Na 2 jaar in Nederland te hebben gewerkt, is zij naar het eiland Kos in Griekenland gegaan waar ze 7 jaar heeft gewoond. Tijdens haar verblijf hier heeft ze in de algemene verkoop gewerkt.
Eenmaal terug in Nederland is Simone bij het vroegere “Dactylo” Uitzendbureau terecht gekomen. Gedurende 11 jaar heeft zij daar de diverse lagen van de organisatie mogen verkennen en ervaring opgedaan. In de functie van recruitment consultant heeft zij hier zowel nieuwe opdrachtgevers binnengehaald als personeel bemiddeld in allerlei sectoren.“De juiste match voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat, daar word ik heel blij van”.Daarna is ze vele jaren als Accountmanager werkzaam geweest, waarin haar laatste werkgever als doelgroep ook de zorg had.
De uitdaging om die juiste match te maken in combinatie met de zorgsector, blijkt voor Simone de ideale fusie.Met veel plezier is zij in september 2021 gestart als recruitment consultant bij YuCo Medical!

wildenburg@yucomedical.nl
+31 6 43 15 05 96

Marcel van Rooij
Ongeveer 20 jaar geleden is Marcel begonnen in de sales en sindsdien heeft hij nooit meer iets anders willen doen. Van binnendienst en buitendienst functies in de bouw en industrie tot aan storemanager van een kledingzaak in Breda, overal heeft hij zijn ruime ervaring op weten te doen voor het vak. Het belangrijkste voor hem is altijd de connectie met de persoon geweest, oftewel de persoonlijke touch. Dit maakt hem tot een echt commercieel professional.
“Ik vind het mooi om iets te kunnen betekenen voor het bedrijf. Niet een van de zovelen zijn, maar net even iets meer willen doen voor onze kandidaten en opdrachtgevers.”
Naast zijn werk is Marcel graag bezig met zijn gezin. Inmiddels is hij 6 jaar samen met zijn partner Jantine en hebben zij 2 kinderen, Max (2019) en Noa (2023). In de weekenden gaat hij graag leuke dingen met hen doen en kijkt hij graag naar Formule 1 races.
Per september 2023 is Marcel met veel plezier gestart als Recruitment Consultant bij YuCo Medical.

vanrooij@yucomedical.nl
+31 6 41 32 95 04

Isabelle Lokker

Als creatieveling is Isabelle van alle markten thuis. In 2019 is zij haar loopbaan begonnen als grafisch vormgever na het afronden van de opleiding Mediavormgeving aan het Scalda College te Vlissingen. Met een groot verlangen naar nieuwe uitdagingen en kansen heeft ze in 2020 haar spullen gepakt en is Isabelle naar Breda toe verhuisd. Tijdens haar jaren als assistent storemanager binnen een kledingzaak heeft ze veel ervaring en kennis opgedaan op zowel organisatorisch vlak als planning en werd ze al gauw gedreven om deze vaardigheden verder te ontwikkelen. Snel schakelen en zorgen dat alles op rolletjes loopt is voor Isabelle geen onbekend gebied.
Naast haar werk vind ze veel plezier in lezen, illustreren en series kijken samen met haar vriend en kat. Daarnaast is Isabelle privé ook erg geïnteresseerd in social media en kan je haar vaak in de stad vinden met haar camera en een kop koffie.
“Ik ben erg enthousiast om deel uit te mogen maken van het team en streef ernaar connecties en opdrachten in goede banen te laten leiden als administratief manusje-van-alles.”

lokker@yucomedical.nl
+31 6 42 49 19 57

Lolke Schaper

“Lolke is sinds begin 2024 de nieuwe ‘Friese’ wind binnen YuCo Medical!

Hij begon zijn carrière als leerling verpleegkundige in Leeuwarden. Vervolgens volgde hij de opleiding tot operatieassistent, die hij succesvol afrondde in 2005. Vijf jaar lang werkte hij met volledige toewijding in de operatiekamer, voordat hij een uitstap maakte naar de medische industrie als accountmanager. Toch bleef zijn passie voor het vak van operatieassistent aan hem knagen. In 2019 besloot Lolke namelijk zijn hart te volgen en keerde hij terug naar de geliefde werkvloer. Dankzij zijn ervaring in de industrie en zijn liefde voor het vak, kon hij de perfecte combinatie maken als rayon coördinator en operatieassistent. Deze rol vervult hij inmiddels al enkele jaren met veel plezier.

Lolke is sinds 2003 getrouwd en trotse vader van drie zonen. In zijn vrije tijd geniet hij van het buitenleven en is hij regelmatig te vinden op zijn boot of motor. Lolke is een gedreven en enthousiaste zorgprofessional die altijd denkt in oplossingen. Betrokken, sociaal, persoonlijk en met korte lijntjes: dat is waar Lolke voor staat.”

 

schaper@yucomedical.nl
+31 6 11 68 56 38

 • Wij over elkaar
 • Bedrijfsprofiel
Wij over elkaar

Eelco over Yuri

Yuri is een fijne kerel om mee te werken. Je kunt op hem bouwen en hij zet puntjes op alle ‘i’-tjes. We zijn beiden voorstander van een open en ontspannen bedrijfscultuur. Dat is belangrijk, want we zijn leergierig en creëren graag een werksfeer waarin we innovativiteit een belangrijke plaats geven.

Yuri over Eelco

Eelco is een super vennoot, niet alleen omdat je altijd van hem op aan kunt en hem nooit iets twee keer hoeft te vragen. Naast dat hij toch ook een vakidioot is, heeft hij het soort ondernemersmentaliteit dat mij aanspreekt: open minded denken maar dan ook dóén! Dat zijn vaardigheden die je nodig hebt in een fris en modern bedrijf.”

Bedrijfsprofiel

Onderstaande kernwaarden zijn voor ons essentieel:

 • hart voor ùw zaak
 • professionaliteit
 • verantwoordelijkheid
 • duidelijke communicatie
 • continuïteit

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via:

mail: info@yucomedical.nl
telefoon: 076 – 88 71 313
of via ons contactformulier

Sitemap

Wil je op de hoogte gehouden worden?

meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

  YuCo Medical … een bewuste keuze

  YuCo Medical is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft het SNA Keurmerk!

   

  sna