YuCo medical

Detacheringsbureau Zorg


“Optimaliseer uw zorgpersoneel!”

Wat doet een detacheringsbureau in de zorg?

In de complexe en veeleisende wereld van de gezondheidszorg is het essentieel om over voldoende gekwalificeerd personeel te beschikken. Een detacheringsbureau in de zorg fungeert als een tussenpersoon tussen zorginstellingen en professionals in de gezondheidszorg. Het bureau werft, selecteert en plaatst gekwalificeerd personeel bij zorginstellingen voor tijdelijke opdrachten, projecten of vervangingen.

Voordelen van detachering in de zorg

 1. Flexibiliteit: Detachering biedt zorginstellingen de flexibiliteit om snel te reageren op veranderende personeelsbehoeften, zoals seizoensgebonden drukte, piekmomenten of onverwachte personeelsuitval.
 2. Kwaliteit: Detacheringsbureaus screenen zorgprofessionals grondig om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereiste kwalificaties en ervaring. Hierdoor kunnen zorginstellingen vertrouwen op hoogwaardig personeel dat direct inzetbaar is.
 3. Continuïteit van zorg: Door gebruik te maken van een detacheringsbureau kunnen zorginstellingen continuïteit in de zorgverlening waarborgen, zelfs bij personeelstekorten of onverwachte afwezigheid van vaste medewerkers.
 4. Specialisatie: Detacheringsbureaus kunnen gespecialiseerd personeel leveren voor specifieke zorggebieden of specialismen, waardoor zorginstellingen toegang hebben tot expertise die mogelijk intern niet beschikbaar is.
 5. Administratieve lastenverlichting: Het detacheringsbureau neemt de administratieve rompslomp van het werven, contracteren en betalen van personeel over, waardoor zorginstellingen zich kunnen concentreren op hun kerntaak: het verlenen van zorg.

Veelgestelde vragen over zorgdetachering

Veelgestelde Vragen over Zorgdetachering

1. Moet ik als zorginstelling zelf de loonadministratie van gedetacheerd personeel afhandelen? Nee, detacheringsbureaus nemen deze verantwoordelijkheid op zich. Ze zorgen voor alle salarisadministratie, belastingen en verzekeringen van het gedetacheerde personeel.

2. Hoe lang duurt het om een gekwalificeerde zorgprofessional te plaatsen? De tijd die nodig is om een geschikte kandidaat te vinden, varieert afhankelijk van de specifieke eisen van de opdracht en de beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel. Over het algemeen streven detacheringsbureaus ernaar om snel te reageren op de behoeften van zorginstellingen en kandidaten te plaatsen binnen een redelijke termijn.

3. Kan ik als zorgprofessional ook via een detacheringsbureau werken? Ja, detacheringsbureaus zijn altijd op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde zorgprofessionals om te plaatsen bij verschillende zorginstellingen. Het biedt zorgprofessionals de mogelijkheid om flexibel te werken en ervaring op te doen in verschillende zorgomgevingen.Detacheringsbureau zorg

Voor meer informatie over zorgdetachering en hoe YuCo Medical u kan helpen bij uw personeelsbehoeften, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. YuCo Medical is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig zorgpersoneel op basis van detachering, en we staan klaar om uw zorginstelling te ondersteunen bij het optimaliseren van uw personeelsbestand.

 • Is dit interessant voor u ?
 • Opdrachtgevers over ons
Is dit interessant voor u ?
 • flexibel inzetbaar personeel
 • betrouwbare en ervaren invalkrachten
 • snelle reactie op probleemsituaties
 • gemakkelijk invullen van tijdelijke vacatures
 • duidelijke communicatie
 • betrokkenheid
 • uitstekende prijs/kwaliteitverhoudingen

…dan moeten we echt eens met elkaar praten!

Opdrachtgevers over ons

“Wij werken zeer regelmatig samen met YuCo Medical. Het zijn professionele jongens waar je op kunt bouwen. Bovendien zijn zij altijd plezierig in de omgang. De samenwerking kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit. Daarom doen wij heel graag een beroep op hen.”

Drs. Mustafa Albayrak  (anesthesioloog AIC)

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via:

mail: info@yucomedical.nl
telefoon: 076 – 88 71 313
of via ons contactformulier

Sitemap

Wil je op de hoogte gehouden worden?

meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

  YuCo Medical … een bewuste keuze

  YuCo Medical is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft het SNA Keurmerk!

   

  sna