YuCo medical

IC-verpleegkundige in Noord-Holland

IC-verpleegkundige

Het ene moment controleer je een patiënt die na een hartoperatie op de IC is gekomen, even later ga je in gesprek met zijn familie. Vervolgens wordt iemand in levensgevaar binnengebracht: mevrouw moet zo snel mogelijk aan de beademing. Geen dag is hetzelfde op de IC. Het is een afdeling waarop jij een groot verschil maakt.

Ben jij klaar om die belangrijke rol te spelen? Mooi, dan past de functie van IC-verpleegkundige via YuCo Medical zeker bij jou!

Waarom wil je via YuCo Medical werken?
Nou, wij kunnen zelf natuurlijk vertellen hoe fantastisch we zijn. Maar dat laten we liever over aan jouw toekomstige collega. Oh, en nee: zorgprofessional Alwin Nieto kreeg niks betaald voor deze review. “De samenwerking met YuCo Medical vond ik van begin af aan al fijn. Ze leggen je alle mogelijke opdrachten voor, vertellen hoe zij erover denken, maar pushen je nooit. Het gaf mij een veilig gevoel, niet onbelangrijk aangezien ik nieuw was in deze arbeidsmarkt. Wat ik ook erg fijn vind, is dat ze zo snel reageren. Ik kan me geen betere partner voorstellen.”

Waarom wil je NIET via YuCo Medical werken?
Als je niet met een organisatie wilt werken die de beste is in het plaatsen van flexibel zorgpersoneel. Die je vrijheid, afwisseling én zekerheid biedt. Waar ook op kantoor mensen zitten die nog wekelijks in de zorg werken en jarenlange ervaring hebben. Die aan jou alle potentiële werkplekken op de IC en daarbuiten voorleggen. Vind je een persoonlijke benadering een slecht idee? En past een organisatie die transparant is niet bij jou? Ook dan kun je beter geen contact opnemen met YuCo Medical!

Wie ben jij?
Wij zijn niet zo van de eisen op papier. We leren je liever kennen in een gesprek. Iemand met minstens twee jaar ervaring, een diploma IC-verpleegkundige en een portie flexibiliteit zijn de enige vereisten.

Waar doe je het voor?
Deze vraag is veel belangrijker. En het antwoord is: een heleboel!

– Volop keus in opdrachten op IC-afdelingen en daarbuiten
– Vrijheid om mee te beslissen over je rooster
– Opleidingsmogelijkheden
– Leuke borrels met je YuCo Medical-collega’s
-in een persoonlijk gesprek lichten we graag onze werkwijze toe

Interesse!
Je bent nu natuurlijk enthousiast. Ga dat cv maar eens oppoetsen en mail ‘m samen met je motivatie naar info@yucomedical.nl Wij zien jouw aanmelding graag tegemoet! Oh, en voor we het vergeten: drink jij je koffie zwart? Tot snel op ons kantoor!

Samenwerking:
Vast opdrachten of losse diensten
Startdatum:
In overleg
Aantal uur:
0-36 uur
Mail ons
Whatsapp ons

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via:

mail: info@yucomedical.nl
telefoon: 076 – 88 71 313
of via ons contactformulier

Sitemap

Wil je op de hoogte gehouden worden?

meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

    YuCo Medical … een bewuste keuze

    YuCo Medical is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft het SNA Keurmerk!

     

    sna