YuCo medical

Oncologie verpleegkundige


“De rol van een oncologie verpleegkundige”

Als een cruciale schakel in de zorg voor kankerpatiënten, speelt de oncologie verpleegkundige een essentiële rol in het leven van degenen die getroffen zijn door deze slopende ziekte. Deze gespecialiseerde verpleegkundigen bieden zorg, ondersteuning en begeleiding aan patiënten tijdens hun hele traject, van diagnose tot behandeling en nazorg.

Verantwoordelijkheden en taken

De taken van een oncologie verpleegkundige zijn divers en veeleisend. Ze omvatten:

 1. Patiëntenzorg: Het verlenen van directe zorg aan kankerpatiënten, zoals het toedienen van medicatie, het uitvoeren van procedures en het monitoren van vitale functies.
 2. Educatie: Het verstrekken van informatie aan patiënten en hun families over de diagnose, behandelingsopties, bijwerkingen en het omgaan met de emotionele aspecten van kanker.
 3. Coördinatie van zorg: Het coördineren van verschillende aspecten van de zorg, inclusief het plannen van afspraken, het regelen van tests en het samenwerken met andere zorgverleners zoals artsen, specialisten en maatschappelijk werkers.
 4. Psychosociale ondersteuning: Het bieden van emotionele ondersteuning aan patiënten en hun families, en hen helpen om te gaan met de stress en angst die gepaard gaan met kanker.
 5. Nazorg: Het bieden van follow-up zorg aan patiënten na behandeling, inclusief het monitoren van hun gezondheid, het beheren van bijwerkingen en het aanbieden van ondersteuning bij het herstelproces.

De rol van YuCo Medical in uw werk als oncologie verpleegkundige

YuCo Medical begrijpt de complexiteit van het werken als een oncologie verpleegkundige en erkent de behoefte aan ondersteuning en flexibiliteit. Als gespecialiseerd zorgbureau kan YuCo Medical helpen bij:

 1. Plaatsing: Het vinden van geschikte opdrachten bij ziekenhuizen, klinieken of thuiszorginstellingen die behoefte hebben aan ervaren oncologie verpleegkundigen.
 2. Opleiding en training: Het bieden van opleidingsmogelijkheden en trainingen om de vaardigheden en kennis van verpleegkundigen op het gebied van oncologie te verbeteren en up-to-date te houden.
 3. Flexibiliteit: Het aanbieden van flexibele werkschema’s en opdrachten op basis van de beschikbaarheid en voorkeuren van de verpleegkundigen.
 4. Ondersteuning: Het bieden van continue ondersteuning en begeleiding aan verpleegkundigen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak, om hen te helpen hun werk optimaal uit te voeren en eventuele uitdagingen aan te gaan.

Door samen te werken met YuCo Medical kunnen oncologie verpleegkundigen zich richten op het leveren van hoogwaardige zorg aan kankerpatiënten, terwijl ze tegelijkertijd kunnen profiteren van de ondersteuning en mogelijkheden die het bureau biedt.

 • Oncologie verpleegkundige
 • Is dit interessant voor u ?
 • Opdrachtgevers over ons
Is dit interessant voor u ?
 • flexibel inzetbaar personeel
 • betrouwbare en ervaren invalkrachten
 • snelle reactie op probleemsituaties
 • gemakkelijk invullen van tijdelijke vacatures
 • duidelijke communicatie
 • betrokkenheid
 • uitstekende prijs/kwaliteitverhoudingen

…dan moeten we echt eens met elkaar praten!

Opdrachtgevers over ons

“Wij werken zeer regelmatig samen met YuCo Medical. Het zijn professionele jongens waar je op kunt bouwen. Bovendien zijn zij altijd plezierig in de omgang. De samenwerking kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit. Daarom doen wij heel graag een beroep op hen.”

Drs. Mustafa Albayrak  (anesthesioloog AIC)

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via:

mail: info@yucomedical.nl
telefoon: 076 – 88 71 313
of via ons contactformulier

Sitemap

Wil je op de hoogte gehouden worden?

meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

  YuCo Medical … een bewuste keuze

  YuCo Medical is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft het SNA Keurmerk!

   

  sna