YuCo medical

OPERATIEASSISTENT bij YuCo Medical

Dienstverband:
Vast dienstverband of oproepovereenkomst
Solliciteer nu
Startdatum:
In overleg
Salaris:
Marktconform + detacheringstoeslag
Aantal uur:
0-36 uur


Operatieassistent gezocht!

Een dag binnen de muren van de operatiekamer is nooit saai. Tussen de nieuwste technieken, in een team vol specialisten, ben jij de spil. Je bent overal bij betrokken: van het maken van een plan tot het oplossen van complicaties. Jij zorgt voor een zo vlekkeloos mogelijke operatie voor de patiënt.

Ben jij klaar voor deze onmisbare rol? Mooi, YuCo Medical zoekt namelijk een operatieassistent!

Waarom YuCo Medical?
Wij kunnen zelf natuurlijk vertellen hoe fantastisch we zijn. Maar dat laten we liever over aan jouw toekomstige collega. Oh, en nee: zorgprofessional Alwin Nieto kreeg niks betaald voor deze review. “De samenwerking met YuCo Medical vond ik van begin af aan al fijn. Ze leggen je alle mogelijke opdrachten voor, vertellen hoe zij erover denken, maar pushen je nooit. Het gaf mij een veilig gevoel, niet onbelangrijk aangezien ik nieuw was in deze arbeidsmarkt. Wat ik ook erg fijn vind, is dat ze zo snel reageren. Ik kan me geen betere partner voorstellen.”

En waarom NIET?
Als je niet voor een organisatie wilt werken die de beste is in detachering van flexibel zorgpersoneel. Die je vrijheid, afwisseling én zekerheid biedt. Waar ook op kantoor mensen zitten die nog wekelijks in de zorg werken en jarenlange ervaring hebben. Die aan jou alle potentiële opdrachten in operatiekamers voorleggen. Vind je een persoonlijke benadering een slecht idee? En past een organisatie die transparant is niet bij jou? Ook dan kun je beter niet solliciteren bij YuCo Medical!

Wie ben jij?
Hier gaan we geen ellenlang verhaal van maken. We leren je liever kennen in een gesprek. Iemand met minstens twee jaar ervaring, een diploma operatieassistent en een portie flexibiliteit zijn de enige vereisten.

Waar doe je het voor?
Deze vraag is veel belangrijker. En het antwoord is: een heleboel! Naast de voldoening van je werk:

– Volop keus in opdrachten
– Vrijheid om mee te beslissen over je rooster
– Méér dan marktconform salaris, want je ontvangt een detacheringstoeslag
– Vakantiegeld + eindejaarsuitkering
– Vanaf 24 uur / week optie tot een auto
– Opleidingsmogelijkheden
– Leuke borrels met je YuCo Medical-collega’s

Solliciteren!
Je bent nu natuurlijk enthousiast. Ga dat cv maar eens oppoetsen en mail ‘m samen met je motivatie naar info@yucomedical.nl. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Oh, en voor we het vergeten: drink jij je koffie zwart? Tot snel op ons kantoor!

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via:

mail: info@yucomedical.nl
telefoon: 076 – 88 71 313
of via ons contactformulier

Wil je op de hoogte gehouden worden?

meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

    YuCo Medical … een bewuste keuze

    YuCo Medical is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft het SNA Keurmerk!

     

    sna