YuCo medical

SEH-VERPLEEGKUNDIGE bij YuCo Medical

Dienstverband:
Vast dienstverband of oproepovereenkomst
Solliciteer nu
Startdatum:
In overleg
Salaris:
Marktconform + detacheringstoeslag
Aantal uur:
0-36 uur


SEH-verpleegkundige gezocht!

In één minuut kan de situatie compleet veranderen. Van een rustige, lege afdeling naar een melding waardoor iedereen van zijn stoel springt. De ene na de andere patiënt komt binnen. Jij bewaakt met je collega’s de rust, maakt de juiste keuzes en biedt iedere patiënt zorg op maat. Aan het einde van je dienst geven jullie elkaar een high five: samen hebben jullie iedere patiënt goed kunnen helpen.

Klinkt dit als een fijne werkdag voor jou? En heb jij minstens twee jaar ervaring? Mooi, dan past de functie van SEH-verpleegkundige bij YuCo Medical zeker bij jou!

Maar waarom zou jij voor YuCo kiezen? Ik bedoel: keuze genoeg toch?
Nou, wij kunnen zelf natuurlijk vertellen hoe fantastisch we zijn. Maar dat laten we liever over aan jouw toekomstige collega. Oh, en nee: zorgprofessional Alwin Nieto kreeg niks betaald voor deze review over ons. “De samenwerking met YuCo Medical vond ik van begin af aan al fijn. Ze leggen je alle mogelijke opdrachten voor, vertellen hoe zij erover denken, maar pushen je nooit een bepaalde richting op. Het gaf mij een fijn en veilig gevoel, niet onbelangrijk aangezien ik vrij nieuw was in deze arbeidsmarkt. Wat ik ook erg fijn vind, is dat ze zo snel reageren. Al bel ik ze om 22.00 uur, ik krijg direct een reactie. Ik kan me geen betere partner voorstellen.”

Wanneer past YuCo Medical niet bij jou?
Als je niet voor een organisatie wilt werken die de beste is in detachering van flexibel zorgpersoneel. Die je vrijheid, afwisseling én zekerheid biedt. Waar ook op kantoor mensen zitten die nog wekelijks in de zorg werken en daar jarenlange ervaring in hebben. Die aan jou alle potentiële werkplekken voorleggen: ziekenhuizen in heel Nederland en België, om maar wat te noemen. En daarbij meedenken, zonder te pushen. Een organisatie die een groot netwerk in de zorg heeft, korte lijntjes hanteert en snel en flexibel werkt. Vind je een persoonlijke benadering een slecht idee? En past een organisatie die eerlijk en transparant is niet bij jou? Ook dan kun je beter niet solliciteren bij YuCo Medical!

Wie ben jij?
Hier gaan we geen ellenlang verhaal van maken. We leren elkaar wel beter kennen in een gesprek. Maar zoals gezegd is minstens twee jaar ervaring als SEH-verpleegkundige een vereiste. Verder zouden flexibiliteit en stressbestendigheid fijne eigenschappen zijn.

Wat bieden wij jou?
Deze vraag is veel belangrijker. En het antwoord is: een heleboel! Allereerst, qua werk: volop keus. Wij helpen je een werkplek te kiezen die bij jou past. Je krijgt de vrijheid om mee te beslissen over je rooster.

En dan het geld dat we iedere maand op je rekening storten. Dat is méér dan marktconform, vanwege onze detacheringstoeslag. Je krijgt vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Je mag zelf kiezen hoeveel je werkt: alles tussen de 0 en 36 uur is bespreekbaar. Vanaf 24 uur kun je kiezen voor een auto van YuCo Medical. Ten slotte ook niet onbelangrijk: leuke borrels met je YuCo Medical-collega’s!

Solliciteren maar!
Je bent nu natuurlijk enthousiast. Ga dat cv maar eens oppoetsen en mail ‘m samen met je motivatie naar info@yucomedical.nl. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Oh, en voor we het vergeten: drink jij je koffie zwart? Tot snel op ons kantoor!

Anesthesiemedewerker en/of Sedationist vacature

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via:

mail: info@yucomedical.nl
telefoon: 076 – 88 71 313
of via ons contactformulier

Sitemap

Wil je op de hoogte gehouden worden?

meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

    YuCo Medical … een bewuste keuze

    YuCo Medical is NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft het SNA Keurmerk!

     

    sna